در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود
سرخط خبرها

رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» در مشهد آغاز شد | پرچم مقاومت در دست هنرمندان

  • کد خبر: ۲۹۹۷۴۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» در مشهد آغاز شد | پرچم مقاومت در دست هنرمندان
پانزدهمین مرحله از رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» در سالن همایش‌های حرم مطهر رضوی آغاز شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی خط ترور رژیم غاصب قدس به شهادت فرماندهان مقاومت رسید و نسل پرافتخاری از فرماندهان حزب الله همچون سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی الدین، ابراهیم عقیل، احمد وهبی، ابراهیم قبیسی، محمد حسین سرور، محمد ناصر، فواد شکر، سامی طالب عبدالله، وسام حسین طویل و ... به شهادت رسیدند، خصوصا وقتی سید مقاومت به آرزوی دیرینه اش یعنی شهادت رسید، تصور این بود که عصر حزب الله به پایان رسیده و دیگر کسی پیدا نمی‌شود تا پا جای پای این فرماندهان مقتدر بگذارد. غافل از این که خطی که با شهادت آغاز شده باشد و خون شهید در آن جریان داشته باشد، از بین نمی‌رود.

رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» در مشهد آغاز شد | پرچم مقاومت در دست هنرمندان

همین بود که فصل دیگری از شگفتی آفرینی حزب الله رقم خورد. در جنبه زمینی، ارتش تا بن دندان مسلح غاصب قدس حتی به نزدیکی اراضی که در جنگ ۳۳ روزه اشغال کرده بود هم نرسید و از سوی دیگر، سامانه گنبد آهنین هم مانع موشک‌های حزب الله نشد و تا حیفا، هدف حمله‌های موشکی رزمندگان حزب الله قرار گرفت تا دشمن بداند «پرچم مقاومت بر زمین نمی‌ماند».

اما در آستانه چهلمین روز شهادت سید شهیدان و دبیرکل شهید حزب الله لبنان و در رویداد‌های هنری هفته هنر مقاومت ایران و لبنان، جمعی از هنرمندان تجسمی در استان‌های مختلف با مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی، مکتب حاج قاسم و نهضت پوستر انقلاب، رویدادی هنری را در استان‌های مختلف رقم زدند که در قالب آن، هنرمندان رشته‌های مختلف، به تولید آثاری با محوریت جبهه مقاومت پرداختند.

در ادامه این سلسله رویداد‌های استانی و در ایستگاه پانزدهم و پایانی آن نیز جمعی از هنرمندان مشهدی به میزبانی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی و در سالن همایش‌های حرم مطهر رضوی، به مدت ۲ روز گرد هم آمده اند تا بگویند همچنان پای کار مقاومت هستند و «پرچم مقاومت بر زمین نمی‌ماند.

در این رویداد که با حضور ۴۰ هنرمند هنر‌های تجسمی برگزار شده است، هنرمندان به خلق آثار هنری با موضوع محور مقاومت و تداوم راه مقاومت می‌پردازند. 

به گفته «امیر خالقی» مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، این رویداد با ابعادی بزرگتر و تعدادی بیشتر از هنرمندان نسبت به استان‌های مختلف برگزار شده که در آن، هنرمندانی از رشته‌های نقاشی، طراحی گرافیک، تصویرسازی، خوشنویسی، طراحی کتیبه، نگارگری، هنر‌های دیجیتال حضور دارند.

وی خاطرنشان می‌کند: این رویداد با نظارت و همراهی «محمدحسین نیرومند» و «علیرضا خالقی» به عنوان ۲ نفر از اساتید عالی هنری برگزار می‌شود و در برگزاری آن، علاوه بر حوزه هنری انقلاب اسلامی، مکتب حاج قاسم نهضت پوستر انقلاب، خانه طراحان امام رضا (ع) و مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی نیز حضوری فعال دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->